sâmbătă, 14 februarie 2015

Caudalie Huile Divine - review

Rasfatul total il consider atunci cand crema/uleiul/lotiunea de corp are un parfum natural, floral si care lasa piela fina pentru o perioada indelungata. Dintre toate cremele am descoperit Huile Divine de la Caudalie. Nu mai trebuie sa mentionez ca este unul din brandurile preferate, ca am incredere in cercetarile lor si produsele incercate de la ei nu m-au dezamagit.
Am cumparat acest ulei din intamplare, pentru ca oricat mi-ar placea uleiurile, cumva sunt alergica la unele dintre ele.  Farmacista mi-a povestit ca printre ingredientele sale se numera uleiul din samburi de struguri, cel din seminte de susan, ulei de hibiscus si nu am rezistat tentatiei de a-l cumpara. Si uite ca nu sunt alergica la el si il voi pastra in rutina mea de ingrijire.
Lasa pielea foarte fina, o hraneste in profunzime iar parfumul sau ramane mult timp impregnat pe haine. Mirosul este placut, natural, discret.  

Pe langa mirosul placut, acest produs contine un mix de uleiuri puternic reparatoare. In lista avem asa;

1. Uleiul de struguri. Huile Divine este promovat ca un ulei uscat si acest lucru se datoreaza in mare parte uleiului din seminte de struguri. Acesta este bogat in acizi grasi, insa nu incarca pielea, nu lasa un filtru gros. Este ideal pentru toate tipurile de piele, de la cea uscata, la cea sensibila. Are actiune restructuranta, nutritiva, emolienta, regeneranta si antioxidanta. Cam tot ce iti poti dori de la un produs. In ceea ce priveste efectele sale, paleta este foarte larga. Poate fi folosit pentru a mentine elasticitatea pielii (recomandat viitoarelor mamici), pentru refacerea pielii lipsite de elasticitate sau afectata de expunerea la soare, sau pentru hranirea fibrei capilare.

2.Un alt ingredient al acestui produs este uleiul de argan de care cred ca s-a scris foarte mult ca nu mai sunt necesare alte detalii. Amintesc doar cele mai importante actiuni ale sale: nutritiv, are actiune regeneranta, reda elasticitatea pielii si hidrateaza pielea. Cred foarte tare in acest ulei, insa in acelasi timp cred ca se gaseste mai greu decat avem impresia si ceea ce vedem in magazinele naturiste nu sunt uleiuri de argan ci copii care doar hranesc iluziile noastre. 

3. Uleiul de hibiscul este un alt ingredient care merita mentionat. Hibiscusul sau trandarfirul chinezesc este dedicat pielii sensibile, trantand o serie de afectiuni dermatologice. Este eficient in tratarea abceselor la nivelul pielii, adjuvant in cancerul de piel, rani sau zgarieturi. Este o bariera impotriva radiatiilor ultraviolete si lupta cu uscaciunea severa a pielii. Pentru cei care sufera de alopecie, se poate face o masca de par din acest ulei sau se poate folosi, pentru o perioada indelungata, un macerat concentrat. 

4. Ultimul ulei din lista este cel din seminte de susan, un ulei bogat in complexul de vitamine B, fier, calciu, antioxidanti si lecitina. 

Este un produs care m-a convins si pe care il voi cumpara in mod constant. Pentru ca tot ceea ce am pomenint este too good to be true, minusul gasit acestui produs este faptul ca in lista de ingrediente are si parfum, iar persoanele cu pielea sensibila pot dezvolta alergii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu