miercuri, 25 februarie 2015

Weekend pentru frumusete - Vineri

Salutare, 


In weekend sunt mult mai cosmopolita decat in oricare alta zi a saptamanii, citesc lucruri doar pentru suflet, ma intalnesc cu oameni dragi, cu oameni pe care ii caut eu, ascult muzica preferata, fac sport sau dedic cele 2 zile rasfatului. 
Pregatirea incepe de joi, cand imi fac rost de toate ingredientele de care am nevoie si imi organizez activitatile pentru cele 2 zile. Va propun sa incercati cu mine un weekend dedicat frumusetii; ne vom concentra pe alimentatie, relaxare, somn de calitate si ingrijire responsabila fata de noi.

Vineri, ora 16:00
Pentru ca esti ceea ce mananci, acorda mai multa atentie alimentatiei. Include in dieta ta pentru acest weekend betisoare de legume (morcovi, telina, ardei, masline) iar pentru seara pregateste ceva usor.  Ideal ar fi ca pe parcursul weekendului sa renunti la machiaj. Daca poti face acest lucru pregateste-ti un ritual pentru demachiere.

Demachierea de seara:
-          Pune demachiantul in palma si apoi intinde-l cu ambele maine pe toata fata, pe gat si decolteu, exact cum faci atunci cand folosesti sapun sau gel de demachiere. Maseaza bine si fii atenta si la conturul fetei care uneori ne cam scapa in ritualul de demachiere.
-          Pune intr-un bol putina apa calda si 2 picaturi de ulei essential de levantica, inmoaie 2 dischete demachiate pe care le vei folosi pentru a indeparta demachiantul. Cu miscari fine si circulare indeparteaza orice strat de demachiat ai pe fata sau delcoteu.

Tot vineri seara pregateste o baie relaxanta

-          Umple cada cu apa calda si adauga 2,5 l lapte si uleiuri esentiale preferate. Nu folosesc aceleasi uleiuri de fiecare data, in functie de nevoie sau dispozitie variez. Daca doresc relaxare aleg iasomie, levantica sau trandafir, pentru energizare recomand lamaie sau menta.

-          Relaxeaza-te in cada pentru 10 minute, dupa care iesi din apa si infasoara-te intr-un prosop pufos si mare. Dupa ce apa s-a absorit aplica o crema hidratanta pe tot corpul si somn usor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu