joi, 26 februarie 2015

Weekend pentru frumusete - Sambata

Salutare,

Ziua de sambata din weekendul dedicat frumusetii incepe cu cateva exercitii fizice. Nu trebuie sa fie neaparat un antrenament intens ci mai degraba o serie de exercitii care te relaxeaza si iti ofera buna-dispozitie. Atunci cand vreau sa fac miscare, insa in acelasi timp sa ma si relaxez, sa-mi pastrez energia si pentru alte activitati fac cateva miscari de yoga. Collen Saidman este un fost model care a devenit instructor de yoga. Cu toate ca pe youtube gasim foarte multe filmulete cu astfel de exercitii eu raman fidela ei pentru ca imi tranmsite o stare de calm si instructiunile ei sunt foarte usor de pus in aplicare.  





Dupa-amiaza este dedicata ingrijirii tenului, poti face un masaj facial folosind unt de shea. Acesta ajuta la hidratarea pielii in profunzime si este indicat pentru toate tipurile de ten, in special pentru cele uscate. 
Dupa ce te-ai demachiat, incalzeste in palme o cantitate suficienta de unt de shea pe care apoi sa-l intinzi cu miscari blande pe tot tenul. 


Seara se face o baie cu sare de mare si apoi ne pregatim pentru somnul de frumusete. Sarea de mare curata pielea in profunzime si ajuta circulatia sangelui. In apa calda se adauga 2-3 cesti de sare de mare. Inainte de a intra in apa se face un gomaj din o ceasca sare de mare si putina apa calda pana se obtine o pasta care cu miscari circulare se aplica pe corp. Acest amestec nu se poate folosi pe fata pentru ca o poate irita. Intra in cada si relaxeaza-te timp de 10 minute dupa care pielea se sterge  cu un prosop si se recomanda ca somnul de frumusete sa inceapa cat mai devreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu